måndag 9 mars 2009

En kille, en katt, en kompis, en mamma


Under februari frågade jag vilka ni är som läser den här bloggen. Som jag trodde är många mina kompisar (33 procent), men nåt som förvånar mig är att totalt är det enbart hälften som tycks vara folk jag umgås med. Min familj och mina släktingar är synnerligen lata! Det är bara mamma som läser. Men... man blir aldrig kändis i sin hemby eller vad det heter.

Det förvånar mig också att alla mina gamla ex verkar ha varit inne och röstat. Förutom en islänning som inte kan svenska har jag bara tre expojkvänner. Om det nu inte är så att de som röstat är killar som anser sig vara mina ex fast inte jag gör det.

Tydligen läser både Råttan och Räven också bloggen, vilket känns bra. De vägrar svara när jag frågar dem här hemma och jag har aldrig sett dem vid datorn, men nu har de liksom ändå erkänt vad de har för sig när jag inte är hemma. Om inte de som röstat är några andra djur som anser sig vara mina husdjur fast inte jag gör det...

Åter har undersökningen gett mig fler frågor än svar. Aaaargh! Snart kommer en ny undersökning. Vad vill du svara på?

Undersökningen: Vem är du?
Undersökningen låg ute under februari månad 2009. Totalt röstade 27 personer. Talen efter svarsalternativen representerar det antal personer som valde respektive alternativ och hur många procent detta motsvarar (inom parentes).
  • En kompis till Stina: 9 (33%).
  • En bekant till Stina: 1 (3%).
  • En släkting till Stina: 0 (0%).
  • En nära familjemedlem till Stina: 1 (3%).
  • Stinas husdjur: 2 (7%).
  • Jag känner inte Stina alls: 4 (14%).
  • En före detta klasskompis, kursare eller polare till Stina: 5 (18%).
  • En före detta pojkvän till Stina: 3 (11%).
  • Vem är Stina?: 3 (11%).

Tack alla som röstat!

4 kommentarer:

Anonym sa...

OK, so I said I was your ex too...but only because the other options were so boring! Sorry if I made the survey statistically irrelevant!

Stina sa...

Paddy, you are a very bad man. If I could I would spank you for tampering with theese important statistics.

Jag undrar om detta betyder att de andra två också bara är vanliga snubbar som önskar att de varit mina pojkvänner. Och om det är en gråsparv och ett murmeldjur som kryssat i att de är mina husdjur.

Guely of Sweden sa...

I said i was an ex "polare" cos you don't wanna be my friend or so it seems. I like you anyway through this blog.So no hard feelings. Cos it's possible that you really don't remember me.
"En före detta klasskompis, kursare eller polare till Stina: 5 (18%)."
Take care Nefritblomma!

Mia sa...

Jag erkänner att inte heller jag varit helt sanningsenlig. Jag kryssade i husdjur, men det stämmer ju nästan!