torsdag 16 april 2009

Lorena regerar

Kukavskärerskan Lorena Bobbitt leder fett i omröstningen om vem mina bloggläsare helst skulle ligga med om de var tvungna. Vad kan detta stå för, doktor Freud?

Passa på att rösta du också! Andra heta kandidater är till exempel porrstjärnan Rocco Siffredi, den romantiske låtskrivaren "Vill du ha sex med mig?"-Tommy Nilsson (Malin Berghagens man) och den gulliga helyllebjörntjejen Brummelisa (honungsbjörnen Bamses fru).

4 kommentarer:

Mia sa...

Jag vill ha fört till protokollet att utbudet var ruttet. Så det så!

Stina sa...

Ja men det är klart! Hela tanken är att du ska rådbråka dig själv om vem du skulle välja att ligga med om du verkligen var TVUNGEN att väja en av dessa. Nästa gång kanske jag gör en lista över snyggingar.

Mia sa...

Då ska du baske mig få en tillbaka. Fast svårare. Av dessa tre (av dina egna) måste du gifta dig med en, ha sex med en och döda en: Bert Karlsson, Tommy Nillson och Per Nuder.

Stina sa...

Jag bangar minsann inte för att välja en äcklig sexpartner! Jag skulle ha sex med Tommy, gifta mig med Per och döda Bert. Sorry Bert - om du bantade och fixade till dig skulle du kanske kunna vara ett alternativ.