torsdag 7 augusti 2008

Snusksmek

Jag utsattes för något ännu värre än slaskande kyssar i går på tunnelbanan. Eller jag vet inte, men lika illa i alla fall. Ett par i femtioårsåldern satte sig på sätena bredvid mig mittemot varandra. Kvinnan tog av sig skorna och langade upp ett par barfota trinda fötter med rödmålade naglar i mannens knä.

Som om inte det räckte började han smeka hennes ben och fötter. Han tog i så att man riktigt hörde skinnet i hans hand mot huden på hennes ben. Dessutom började han snart att smeka även upp under hennes vita knickersbyxben. Det var inte direkt sexuellt, men jag kände mig ändå väldigt inträngd, särkilt som de satt på de yttersta sätena med mig innanför. Åter kände jag mig utsatt för andra människors närhetsyttranden på ett obehagligt sätt.

Eftersom jag efter mitt förra inlägg fått stöd från andra som inte heller gillar att andra är för närgånga med varandra i närheten av dem känner jag mig inte helt som att jag drabbats av nåt slags borgerlig prydhetspsykos. Jag tillåter mig till och med en tantkommentar: Kan inte folk hålla på och smekas och kyssas och visa sin fysiska kärlek nånstans där andra slipper se. Och höra! Om ni nu tycker det är ospännande att vara hemma kan ni väl gömma er bakom några buskar eller nåt. Hälsningar från tant Stina.

1 kommentar:

Guely of Sweden sa...

Even if i don't like it i prefer to be tolerant. What's wrong with some hetero pride?