onsdag 16 april 2008

SD-beroende


När man börjar känna igen killar från Spray Date på stan har det väl ändå gått för långt? Inte såna jag träffat, utan från bilder. Jag träffar inte så många, så det är ju för väl om jag kommer ihåg dem dem jag träffat. Hur som helst så går jag där på gatan i godan ro, eller står i nån bar, och så "Vänta nu, varifrån känner jag igen honom?". Jo Spray Date.

Det är som en drog. Jag tänker att jag ska lägga ner SD (som vi inbitna kallar det). Med jämna mellanrum gör jag det också. Men jag kommer alltid tillbaka. Jag tänker att jag inte ska gå in dit så ofta i alla fall. Men det blir liksom varje dag ändå. "Jag ska bara kolla lite", du vet.

Varje dag ojar jag mig över alla Svenne Banan som skriver:

"Ja vad ska man skriva här då? Svårt att beskriva sig själv. Är en glad kille som gillar resor, musik, träning, film. Vill du veta mer så fråga."

50 procent av alla killar verkar vara samma kille och den killen har de här intressena och inte något - ingenting mer - att berätta om sig själv. Så varför fråga just den killen? Om vad? "Vad tränar du för nåt?" (Antagligen är 50 procent av tjejerna samma tjej också, men jag har inte kollat in deras profiler så mycket.)

Ändå kan jag inte sluta. Jag är så kass på att flirta, så what is a girl to do? Jag hoppas de lägger ner SD innan jag är 80 för annars kommer jag kanske fortfarande vara kvar då. Hjälp! Rädda mig från Spray Date! Och snälla kom inte dragande med Mötesplatsen eller nåt. Det vore bara som att byta (L)SD mot heroin.

2 kommentarer:

paddy sa...

Hello. Thankfully I have been away from SD for 5 months now, and hopefully forever. Of course, meeting a fantastic woman has helped to break my addiction.

I know what you mean about men's profiles - they are so rubbish. Especially that "if you want to know more, just ask". What, they expect other people to do all the work because they are too lazy to put together a good description? Lazy bastards.

Women's profiles were slightly better, but not by much.

Hope you find the one!

Mia sa...

Jag tror det är samma kille, som bara har jättemånga olika alias för att öka sina chanser!